Нападателят на ЦСКА Мауридес е все по-близо до трансфер, след като

...
Нападателят на ЦСКА Мауридес е все по-близо до трансфер, след като
Коментари Харесай

Головата машина на ЦСКА поема към Китай или ОАЕ

 ЦСКА чака най-малко три нови попълнения
Нападателят на ЦСКА Мауридес е все по-близо до трансфер, откакто офертата за него към този момент е призната, написа " 24 часа ". Той ще тръгне към Азия, като най-вероятно дестинацията е Китай.

Говори се обаче, че може да става въпрос и за ОАЕ. Играчът към този момент е осведомен за обстановката и ще се яви на първата подготовка едвам си вземе сбогом със своите съотборници.

Мауридес смени сънародника си Фернандо Каранга през лятото, откакто той беше продаден в Китай. Започна по извънреден метод, като завоюва сърцата на почитателите с головете си.

В дербитата обаче бразилецът по този начин и не съумя да се разпише, като бе тотално обезличен от отбраната на Левски и Лудогорец.

Със сигурност цената на Мауридес няма да бъде огромна като тази на Каранга, само че още веднъж ще бъде няколко милиона $. ЦСКА разполага и с различен бразилец - Евандро, който обаче съвсем няма мачове през есента поради ограничаването за чужденци с паспорти отвън Европейски Съюз в България.

В последните мачове добре се включи и Али Соу, който пристигна в София като голмайстор на шампионата на Албания. Така Мауридес може да изпревари Кирил Десподов с трансфер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР